Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.90.95 [date] => 02-10-2022 [time] => 17:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.90.95 [date] => 02-10-2022 [time] => 17:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.90.95 [date] => 02-10-2022 [time] => 17:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.90.95 [date] => 02-10-2022 [time] => 17:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.90.95 [date] => 02-10-2022 [time] => 17:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.90.95 [date] => 02-10-2022 [time] => 17:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.90.95 [date] => 02-10-2022 [time] => 17:58:22 ) meet-n-hook een echte Hookup site? Lees meer & Vergelijk je opties

meet-n-hook: Chat, flirt en vind echte hookup's bij u in de regio

Laatst bijgewerkt op 29 januari 2022

meet-n-hook is een hookup datingsite voor zowel mannen als dames die op zoek zijn naar meer plezier in hun seksleven. Of je nu op zoek bent naar een discrete koppeling in je locatie, of gewoon periodiek een Ranzige sexchat met een hete totaal vreemde. meet-n-hook is momenteel de ideale online locatie voor het vinden van echte seksuele (offline) ontmoetingen in je locatie. Bovendien melden zich hier elke dag meer dan 300 gebruikers aan om te zoeken, dus je hebt voortdurend gloednieuwe gebruikers om uit te kiezen in je plaats en zelfs buiten Nederland. Je kunt gratis kennismaken met deze populaire hookup website en gewoon alle voordelen ontdekken die deze geweldige datingsite moet bieden. Je kunt je binnen 1 minuut aanmelden en het is 100% gratis. Je ziet meteen de berichten die je van andere gebruikers krijgt en je kunt op elk moment reageren met je absoluut gratis munten of door online extra munten te krijgen. Probeer meet-n-hook nu vrijblijvend en neem je gebruikersprofiel anoniem op en leer wie in jouw plaats momenteel actief is op Meet n Hook

Je kunt je in enkele ogenblikken inschrijven voor de site, maar het invullen van de rest van de gegevens voor je account kost net iets meer werk. Ontdek hier alles wat je wilt weten over je inschrijving:

  1. Aanmelden

    Start door te kiezen of je man, vrouw, een stel, of transgender bent. Kies dan of je geïnteresseerd bent in een hookup met mannen, vrouwen, een stel of iemand die transgender is.

    Je zult nu een gebruikersnaam voor de site moeten opgeven, samen met een bijbehorend wachtwoord. Het is nodig dat je ook uit een geldig e-mail account bestaat voor bevestigingsfuncties.

    Daarna moet je je geboortedatum en je woonplaats aanbieden om zowel te bevestigen dat je meerderjarig bent, als om te bepalen welke hook-ups er in je omgeving te ontdekken zijn. Accepteer de voorwaarden en het persoonlijke privacy beleid om verder te gaan.

    meet-n-hook registratie mail verificatie
  2. Verifieer e-mail account en schrijf over jezelf

    Bevestig je account via je e-mail om niet alleen wat munten te verdienen, maar ook om te beginnen met het aanvullen van je gegevens. Later krijg je de mogelijkheid om wat over jezelf te schrijven n te proberen te beschrijven waarom iemand op je profiel moet klikken.

    meet-n-hook gratis munten na registratie

  3. Upload enkele foto's

    Dit is misschien wel het meest fundamentele deel van de procedure voor het maken van je account, want het geeft geïnteresseerde gebruikers een visueel idee van hoe je eruit ziet en wat ze kunnen verwachten. Als het om een hookup site gaat, zullen foto's voortdurend het eerste zijn waar leden een blik op werpen.

    Zorg ervoor dat je foto's maakt die met goede belichting gemaakt zijn en die pronken met de beste kant van jou. Neem ze opnieuw tot je je tevreden voelt met wat je pronkt. Zij zijn niet bang om een beetje huid te tonen, dus dat moet jij ook niet zijn!

    meet-n-hook afbeeldingen uploaden
  4. Over mij

    Je krijgt nu het gedeelte 'Over mij', dat info bevat over je uiterlijke kenmerken, levensgewoonten, relatiestatus, of je kinderen hebt of niet, en of je lichaamskunst hebt.

  5. Selecteer je interesses

    Dit is eigenlijk niet in de zin van tijdverdrijf, maar meer in de zin van 'wat voor soort seksuele interesses heb je'? Er is een lange lijst van kinks enzovoort die je kunt kiezen om je belangstelling voor te tonen, dus kies alles wat op jou van toepassing is om te proberen perfecte overeenkomsten te vinden.

    afbeelding passies interesses selecteren

Eerlijke profielen & veilig online daten

Bij Meet-n-Hook kun je betrekkelijk snel een profiel ontwikkelen en je hoeft geen ingewikkelde enquêtes in te vullen voor je toegang krijgt tot het platform. Nieuwe profielen worden ook met de hand geïnspecteerd door de Meet-n-Hook groep en om extra veiligheid te bieden is er zelfs een mogelijkheid om je profiel te laten verifiëren. Dit betekent dat je je profielfoto laat vergelijken met je identiteitskaart om alle risico's uit te sluiten. Hiervoor word je beloond met 100 munten om meer geavanceerde functies uit te proberen en deze bevestiging wordt op je profiel vermeld zodat andere leden begrijpen dat je betrouwbaar bent.

meet-n-hook zoekfilters

Het gebruiksgemak van Meet-n-Hook

Meet n Hook is een interactieve datingsite die ook als mobiele app wordt aangeboden. Hierdoor kun je het platform op alle mogelijke mobiele apparaten gebruiken - in huis, op het werk of onderweg. Het ontwikkelen van een profiel is geheel gratis en stelt je in staat om goede jongens of vrouwen in je buurt te spotten, maar ook ver daarbuiten. Met een gratis profiel kun je ook berichten krijgen van geïnteresseerde kandidaten, maar geavanceerde functies komen tegen betaling. Een van de opmerkelijkste mogelijkheden van Meet n Hook is om je profiel voor een klein prijsje in de schijnwerpers te zetten en zo de belangstelling te wekken van leuke singles. Het is evenzo heel gemakkelijk om online te flirten en snel door de profielen te bladeren. Iemand interessant gevonden? Begin nu meteen te praten of te flirten en wie weet heb je zelfs een match! Geef je de voorkeur aan een meer uitgebreide aanpak? Je kunt filteren op nieuwe gebruikers, natie of wie er nu online is, maar ook op leeftijd, interesses of keuzes om je zoekopdracht te verbeteren en de beste resultaten te krijgen.

meet-n-hook matching game

De dark-mode functie gebruiken

Steeds vaker zie je websites gebruik maken van de zogehete "dark-mode" functie. Door darkmode in te schakelen dim je het licht van je scherm, waardoor het minder storend is voor je ogen. Deze functie wordt vooral gebruikt in de nachtelijke uren of tijdens zeer zonnige dagen, waardoor ze bijvoorbeeld beter een bericht kunnen lezen of beantwoorden. Je kunt deze funtie inschakelen via de instellingen van je meet-n-hook account.

meet-n-hook dark-mode aanzetten

Verstuur Stickers om het ijs te breken

Wanneer je het bijvoorbeeld lastig vind om een gesprek te openen, niet weet wat je in het eerste berichtje moet zeggen. Dan kun je de persoon die jij leuk vind leuke stickers sturen om het ijs te breken, je kunt kiezen uit een grote sticker collectie.

meet-n-hook stickers als ijsbreker

Gratis munten verdienen

Als gebruiker van Meet-n-Hook kun je al direct na je aanmelding gratis munten verdienen op basis het verifiëren van je account, maar ook door actief te zijn/blijven. Zie hieronder hoe je je gratis munten kunt verdienen

  • Verifieer je e-mail
  • Verifieer je profiel
  • Voeg Over mij tekst toe
  • Dagelijks inloggen
  • Profielfoto toevoegen
  • Voeg 3 galerij foto's toe
  • Log 7 dagen achter elkaar in
  • Kies 5 interesses
  • Abonnement op Push Notificatie
meet-n-hook gratis muntjes verdienen

Zoals je ziet kun je dus dagelijks al gratis munten verdienen door in te loggen op je account, veel andere gratis munten zijn slechts eenmaal te verdienen ter verificatie.

meet-n-hook in het kort

Leukste kenmerkenDe Chat Roulette is verreweg het meest gebruikte matching game op meet n hook. Je doet mee door op het “hart” te klikken om direct te matchen en te chatten.
Het beste voorHet vinden van Hookup's, Chatten en Daten voor Lust of Liefde.
SuccesverhaalMeet-n-hook is een vrij nieuwe chat en dating platform maar toch al de snelste groeiende online community van gebruikers die op zoek zijn naar hookup's in de buurt
logo meet-n-hook meet-n-hook
meet-n-hook: Chat, flirt en vind echte hookup's bij u in de regio logo meet-n-hook
Voordelen
  • Alle toegevoegde fotos worden goed gecontroleerd, om nep-profielen te voorkomen
  • Dagelijks verdien je gratis munten om gebruik te kunnen maken van extra functies
  • Rap en Simpel, om hier gratis een account aan te maken om te daten
  • Uitgebreide keuze aan doelgerichte interesses voor het vinden van gelijkgestemde
  • Wanneer je extra munten aanschaft krijg je het eind van de dag, gratis premium dienst!
Nadelen
  • Geen officiële App voor je Android of IOS, maar daarentegen wel vanaf ieder device toegankelijk
  • Meet-n-Hook werkt met (munten Pakketten) ipv op Abonnement basis, je betaald dus per bericht.

Wat kost meet-n-hook?

Meet-n-Hook heeft geen bepaalde proefversie, maar je kunt deze hookup site dagelijks gratis blijven gebruiken. Zolang als je maar wilt. Daarnaast kun je onbeperkt berichten en foto’s ontvangen van andere gebruikers. Daarentegen heb je voor het beantwoorden van berichten of het sturen van foto's/filmpjes, wel munten nodig. Deze muntenpakketten kun je simpelweg verkrijgen door ze aan te schaffen of door deze gratis te verdienen.

Wanneer je besluit munten te kopen via een eenmalige aanschaf, betekend dat je niet direct vast zit aan een abonnement. Voor het versturen van een bericht, foto of filmpje, worden er 40 muntentjes van je account-tegoed afgehaald. Daarnaast heb je maximaal 400 tekens voor je berichtje, zonder dat de kosten ervoor toenemen.

Periode Prijs Per maand Voordeel
200 credits€9,9925%
300 credits€19,991%
900 credits€49,9915%
2000 credits€99,9925%
6000 credits€199,9950%
12000 credits€399,9950%
25000 credits€799,9960%
logo meet-n-hook
Onze score 9.7
Gemiddelde beoordeling
77 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 96 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

meet-n-hook specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen190.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %52 / 48
  • CreditsysteemCreditsysteemals optie
  • Gratis versieGratis versieJa