Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 18-05-2022 [time] => 5:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 18-05-2022 [time] => 5:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 18-05-2022 [time] => 5:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 18-05-2022 [time] => 5:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 18-05-2022 [time] => 5:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 18-05-2022 [time] => 5:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 35.172.111.71 [date] => 18-05-2022 [time] => 5:53:05 ) Lexa geschikt voor Hookup's? Lees Review & Vergelijk Opties

Lexa: Hook-up via Nederlands meest populaire dating app

Laatst bijgewerkt op 12 februari 2022

Lexa wordt onderdeel van Meetic, het Franse platform dat in Europa marktleider is op het gebied van online dating. Het werd in 2002 opgericht en behoort eigenlijk al vrij lang tot de grootste datingsites, met vele ontelbare singles die een serieuze relatie proberen te vinden. Evenzo worden al deze singles geregistreerd met een uitgebreid en gevalideerd profiel. Bovendien kunnen nieuwe leden alle functies van een betaald lidmaatschap 24 uur lang helemaal gratis gebruiken!

Online dating via Lexa kan in veel gevallen hebben geleid tot meer casual dating en daarbij prima passen binnen het hook-up cultuur.

Mensen die singles op Lexa's datingsite willen vervullen hebben echter onze dienst gekozen omdat ze klaar zijn voor een ingrijpende ervaring. Onze site helpt strenge singles op weg met daten en is dat ook voor homodating. Hoe kun je ervoor zorgen dat de persoon die je online vervult weet dat je serieus en oprecht bent, en hoe kun je op die verwachtingen inspelen?

Lexa is de grootste en meest succesvolle datingsite in Nederland. Vele relaties en huwelijken zijn er momenteel uit voortgekomen. Hierdoor kun je niet aarzelen om je aan te melden en meteen te beginnen met het zoeken naar mogelijk de liefde van je leven of gewoon een leuke date! De werving van leden van Lexa is evenzo echt actief, zodat er elke dag veel nieuwe aanmeldingen zijn. Iedereen heeft ze wel eens in een industrieel op TV gezien of op de radio gehoord. Dit heeft er eigenlijk voor gezorgd dat lexa.nl is uitgegroeid tot een van de populairste dating websites! Vanzelfsprekend zijn ze evenzeer verbonden met het keurmerk veilig daten. Om als datingsite bij dit keurmerk te kunnen horen, moeten afspraken gemaakt worden over hoe ze hun leden op een vertrouwde en veilige manier kunnen laten daten.

Sinds 2002 heeft Lexa eigenlijk voortdurend vooruitgang geboekt om aan de behoeften van hun gebruikers te voldoen. Zo zoeken ze bijvoorbeeld steeds naar gloednieuwe manieren om de kwaliteit van de datingservice te verbeteren. Daardoor zijn ze in staat je te helpen steeds veel beter de ware liefde te vinden en heb je keuze uit heel veel singles die op deze datingsite zijn ingeschreven. Ook gezien alle succesverhalen die ze via Lexa.nl ontvangen, zijn er momenteel al heel wat relaties via deze website tot stand gekomen.

Lexa.nl heeft veel handige functies waarmee je veilig en snel andere singles kunt bereiken. Je kunt bijvoorbeeld iemand uitnodigen om je Quiz te doen. Je kunt evenzo de Meetic Messenger gebruiken om gratis met andere gebruikers van over de hele wereld te praten. Elke dag registreren talloze nieuwe singles zich om op zoek te gaan naar de beste partner, een duurzame relatie of gewoon een leuke date met de ideale vrouw of man. Daarom behoren ze tot de meest gecontroleerde en efficiƫnte online dating sites, ze zijn verantwoordelijk voor meer dan 35 duizend dates per week!

Lexa heeft een groot team van medewerkers dat voortdurend de profielen van nieuwe leden controleert omdat ze de kwaliteit van hun datingservice uiterst cruciaal vinden. Daarmee willen ze hun gebruikers een achtenswaardige en veilige omgeving bieden waarin ze meer over elkaar te weten kunnen komen. Daarom garanderen ze dat de standaardprocedure overal op de datingsite op prijs gesteld en gevolgd wordt.

Lexa organiseert ook gezellige activiteiten en borrels voor haar gebruikers in heel Nederland. Jij als lid wordt dus uitgenodigd voor gezellige activiteiten en sociale borrels in je eigen woonplaats! Het is een ontspannen en leuke manier om kennis te maken met andere singles met vergelijkbare interesses.

Lexa in het kort

Leukste kenmerkenLexa organiseert vaak gezellige en informele borrels en om singles te kunnen ontmoeten in jouw eigen omgeving!
SuccesverhaalIn Nederland vonden al 324.000+ singles hun liefde of hookup via Lexa
Het beste voorSingles 21+ opzoek naar een hookup of serieuze relatie
logo Lexa Lexa
Lexa: Hook-up via Nederlands meest populaire dating app logo Lexa
Voordelen
  • Razend populair dating platform wordt vaak gebruikt voor hookup's
  • Lexa heeft een zeer gebruiksvriendelijke website en dating-app ontwikkeld
  • Deze site organiseert vaak uitjes & borrels om singles te ontmoeten uit je eigen omgeving
  • Strakke profielcontrole waardoor de echtheid van de profielen bijna een garantie is
Nadelen
  • Lexa is weliswaar goedkoop, maar niet geheel gratis te gebruiken.
  • Door te veel keuze zie je soms door de bomen het bos niet meer

Wat kost Lexa?

Periode Prijs Per maand Voordeel
6 maanden€59,94€9,9960%
1 maand€24,99€24,9950%
3 maanden€50,97€16,9933%
logo Lexa
Onze score 9.3
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 13 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Lexa specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25 - 35
  • InschrijvingenInschrijvingen2.100.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %50 / 50
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieNee