Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 398 [ip_address] => 100.28.2.72 [date] => 12-06-2024 [time] => 22:54:11 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.2.72 [date] => 12-06-2024 [time] => 22:54:11 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.2.72 [date] => 12-06-2024 [time] => 22:54:11 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.2.72 [date] => 12-06-2024 [time] => 22:54:11 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.2.72 [date] => 12-06-2024 [time] => 22:54:11 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.2.72 [date] => 12-06-2024 [time] => 22:54:11 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.2.72 [date] => 12-06-2024 [time] => 22:54:11 ) FindeDates Review? Is Finde Dates een Eerlijke Hookupsite?

FindeDates: Informele afspraakjes & echte liefde

Laatst bijgewerkt op 14 Jan 2022

FindeDates review - Informeel daten & echte liefde


FindeDates is een single/ datingsite voor singles die een relatie zoeken. FindeDates werd uitgebracht in 2018 en heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, momenteel meer dan 600.000 leden. In onze test scoort FindeDates bijzonder goed omdat er veel te beleven valt op de datingsite.


Gebruiksvriendelijkheid bij Findedates


De singles site FindeDates viel in onze test op als uitzonderlijk eenvoudig in gebruik: Alle belangrijke navigatiepunten zijn snel te vinden. Uit de FindeDates ervaringen van onze test kunnen we evenzo een uitstekende overzichtelijkheid melden. Dit gaat gepaard met een zinvolle en aantrekkelijke stijl. Daarom is FindDates ook zeer aan te bevelen voor Internet beginners Wie FindeDates ook onderweg wil gebruiken, kan terugvallen op de mobiele variant. Helaas is er nog geen speciale FindeDates app.


Inschrijven bij FindeDates


Aanmelden bij FindeDates ging uiterst snel gedurende onze hele test, was vrij eenvoudig en duurde maar een paar minuten: Op de site geef je eerst aan of je een meisje of een man probeert te vinden. Dan zoek je je geslacht, leeftijd en postcode uit, kies je een gebruikersnaam, stel je een wachtwoord in en identificeer je het e-mail adres. Na validatie van het e-mail adres wordt de gebruikersaccount bij FindeDates geopend en hoef je alleen nog maar je profiel in te vullen.


FindeDates leden


Er zijn momenteel ongeveer 600.000 leden geregistreerd bij FindeDates. Talrijke leden zijn tussen de 30 en 40 jaar. Onder de leden in de leeftijdsgroep van 45 tot 55 blijken echtersubstantieel meer meisjes dan jongens ingeschreven te zijn Dit is een zeldzaamheid vergeleken met de meeste andere partner- en singlesites, en daarom kan FindeDates hier bijzonder overtuigend zijn. FindeDates kan evenzeer punten scoren met zijn hoge ledenactiviteit: ongeveer 50.000 leden zijn elke week actief op de single matching site. De mogelijkheden om op dezelfde dag nog met een ander lid in contact te komen zijn dus bijzonder groot.


FindDates kost


Zoals andere uitwisselingen van singles is eindeloos gebruik van FindeDates niet helemaal gratis. FindeDatesbiedt echter enkele gratis mogelijkheden om met het portaal te experimenteren. Om die reden konden we in de test de zoekfunctie gratis gebruiken, maar heel weinig profielen bekijken en andere gebruikers als keuzemogelijkheden bewaren. Om de basisfuncties uit te proberen en te ontdekken of FindeDates bij je past als uitwisselingssite voor singles, is dit voortdurend voldoende. Als je meer functies wilt gebruiken, moet je je aanmelden voor een premium lidmaatschap, dat begint bij € 13.86 voor 14 dagen als proefabonnement. In onze ervaring is dit een uitstekende deal om de volledige werking en de site goedkoop te evalueren. Niettemin moet je oppassen voor de valstrik van het lidmaatschap (zie hieronder onder "Subscription rip-off"), die zeer hoge kosten kan activeren. Als een langere termijn wordt gekozen, worden de gewone maandelijkse kosten van het premium lidmaatschap uiteindelijk voordeliger. Als er actuele aanbiedingen van FindeDates zijn, kun je die hier ontdekken. Al met al blijven de kosten van FindeDates in de middelmatige soort.


FindeDates lidmaatschap rip-off


Is Findedates in feite een rip-off? De webpagina van FindeDates.com ziet er duur uit, maar er wordt geen nuttige informatie over de site, het aanbod of de kosten gebruikt. Maar volgens de beheerders wordt verwacht dat het de absoluut beste online datingsite ooit is en je kunt er beslist gratis lid van worden.


Volgens ervaringsberichten op het Internet vertoont de datingsite FindeDates niettemin rond een "hardvochtig Abonnement": de gebruiker wordt in het begin verleid met de beloftes en vindt zichzelf na de volledig gratis inschrijving met een fundamenteel abonnement op een platform, waarop hij absoluut niets meer kan maken. Om profielfoto's van andere leden te zien, berichten te bekijken en te versturen is een betaald premium abonnement nodig. Toepasselijk genoeg gebruikt FindeDates een proeflidmaatschap met het oog op 14 dagen voor 0,99 EUR/dag Klinkt verleidelijk om het ruilen van singles uit te proberen. De valstrik knapt als men het abo sluit. De opzegtermijn is evenzo 14 dagen! Dit is de lidmaatschapsval waar we speciaal voor op onze hoede moeten zijn Omdat de opzegtermijn ook 2 weken is, wordt het lidmaatschap onmiddellijk verlengd als het niet meteen na het sluiten weer opgezegd wordt. Jammer genoeg missen veel gekrenkte revelers dit en moeten daarna nog een maand lidmaatschap betalen, dat op maandbasis 75,56 euro kost. Ongetwijfeld lezen weinigen de kleine lettertjes onderaan de betaalpagina, waarin duidelijk staat: "Als je je proefabonnement van 14 dagen niet opzegt, wordt het aan het eind van je proefperiode van 14 dagen onmiddellijk omgezet in ons maand-lidmaatschap tegen het volle tarief van € 75,56". In onze ervaring is er zeker een abonnementsval die, als je niet goed naar de kleine lettertjes kijkt, een rip-off genoemd zou kunnen worden, maar je kunt hem ook vrij mooi omzeilen. Dus, zaag vrij objectief, het is geen rip-off (Hoe je kunt opzeggen bij Parship vind je in het Parship testrapport op betrouwbaredatingsites.nl).


Extra functies bij FindeDates


Leden op FindeDates gebruiken de typische functies van een enkele site om zich extra te verklaren en contact te leggen. Toch hebben de volgende functies maar een paar ...


Flirtberichten! Leden van FindeDates worden geholpen bij het allereerste contact, want ze kunnen kiezen uit een groot aantal voorgedefinieerde flirtberichten en die volgens hun zoekspecificaties naar talrijke singles tegelijk sturen. Dit biedt je een echte toename, vooral in het begin, en maakt daten op het platform diepgaand eenvoudiger.


Het ontdekken van een partner op FindeDates


Na een korte registratie, die gebaseerd is op je emailadres en enkele essentiële gegevens, kun je je profiel afmaken met uitgebreidere info over jezelf en veel foto's. Voor deze functie zijn er enkele velden die je via een keuzemenu kunt invullen.


Nu kan het partner zoeken beginnen. Je kunt de zoekfunctie gebruiken om singles met bepaalde kwaliteiten te ontdekken, profielen te doorzoeken en de chatfunctie gebruiken om met andere singles in contact te komen. Als je bepaalde mensen later nog eens wilt ontdekken, kun je interessante profielen als favorieten opslaan. Verder vergelijkt FindeDates de keuzes in je profiel met die van andere singles en doet ideeën op die voor jou interessant kunnen zijn.


FindeDates matchmaking concept


Op FindeDates kun je zelf mogelijke partners vinden via de zoekfunctie voor profielen. Als je bij het browsen de beste informatie kiest, zoals leeftijd, woonplaats of voorkeuren, krijg je de ideale partners te zien. FindeDates doet evenzo suggesties op basis van de informatie in je profiel. De aanbevelingen zijn dus uiterst goed afgestemd op je persoonlijke interesses en ideeën. Op deze manier kunnen mogelijke partners snel en gemakkelijk gevonden worden. Om deze reden moet je ervoor zorgen dat je je profiel zo veel mogelijk inlevert. Je verlangt immers naar partnervoorstellen die bij je passen. En beslist niets is erger bij online daten dan een afschuwelijk ingevuld profiel met deze 12 goede tips


FindeDates persoonlijkheidstest


FindeDates is een algemene datingsite voor alleenstaanden en heeft geen karaktertest, zoals gebruikelijk is bij datingbedrijven.


In contact komen met FindeDates


Als standaard lid kun je likes versturen en 5 chats met iemand beginnen. Aan de andere kant laat FindeDates je zien wie je zoal gebeld heeft. Uit onze test bleek dat de interactie mogelijkheden als fundamenteel lid echt minimaal zijn Niettemin heb je als premium lid veel meer mogelijkheden bij FindeDates: Je kunt onbeperkt berichten maken en ontvangen, zien wie je profiel op FindeDates werkelijk bezocht heeft en zien wie je als voorkeur gemarkeerd heeft. Contact maken is eveneens probleemloos en gemakkelijk. In het chat-ontwerp kun je rechtstreeks met anderen communiceren. Bovendien kun je naar andere nummers schrijven, want bijna allemaal hebben ze een uitzonderlijk lidmaatschap op FindeDates./p>

De profielen op FindeDates


De profielen op FindeDates zijn overzichtelijk, net als de rest van de site. Je komt snel achter de belangrijkste hoekgegevens van je tegenhanger. Echter, alleen de essentiële gegevens! Informatie over de voorkeuren en specifieke voorkeuren spelen een cruciale functie in FindeDates: behalve het uiterlijk, kun je hier ook zien of je evenknie bij je past. Essentieel in dit verband is ook het Vrije tekst veld op FindeDates, waarin leden meer kunnen schrijven over zichzelf. Veel gebruiken dit veld echt om veel gedetailleerder in te gaan op hun ideeën, waarvan er een paar echt specifiek zijn, zodat het een uitzonderlijke plaats is om te beginnen.


FindeDates.nl onderweg


Als je het flirten onderweg niet wilt missen, kun je de geweldige mobiele versie van FindeDates gebruiken om te communiceren waar je ook bent. Helaas is er nog geen speciale app, maar dat verhindert de flirtactie niet.


FindeDates annulering


Opzeggen bij FindeDates is betrekkelijk eenvoudig. Je kunt je premium abonnement online opzeggen in je profiel onder "Mijn Instellingen", "Betalingsgeschiedenis", "Abonnement deactiveren". Je kunt je opzegging ook per post, fax of e-mail sturen. De opzegging moet minimaal 3 dagen (72 uur) voor de volgende verlengingsdatum van het lidmaatschap gebeuren De opzeggingsvoorwaarden van de gebruiksvoorwaarden van je iTunes account zijn van toepassing als je je abonnement via je iTunes account hebt gekocht. Annuleer de betaling van je FindeDates abonnement via je iTunes account vóór je volgende verlengingsdatum.


Als je je premium FindeDates lidmaatschap niet optijd annuleert, wordt het automatisch verlengd voor de periode die je koos toen je het contract ondertekende.


Verwijder FindDates profiel


FindeDates staat zijn leden toe hun betaalde premium abonnement op te zeggen, maar laat het gratis profiel nog zitten. Om je profiel van de datingsite te verwijderen, heb je 2 keuzes. Ten eerste maakt het deactiveren van je profiel je profiel onvindbaar voor andere gebruikers. Dit alternatief stelt je in staat om op een later tijdstip naar je profiel te gaan en je profiel weer te activeren. Daarnaast kun je je account wissen, zodat je informatie helemaal is verdwenen. Zodra je profiel gewist is, moet je een nieuw profiel aanmaken als je FindeDates in de toekomst weer wilt gebruiken. Als je besluit je gebruikersaccount te wissen, kun je dat op elk moment gratis doen onder "Mijn Instellingen" - "Account verwijderen". Bovendien kun je je op elk moment afmelden voor nieuwsbrieven/e-mailberichten.


Persoonlijke privacy en informatiebeveiliging bij FindeDates.com


Met FindeDates heb je volledige controle over je informatie. Als je partner zoeken op FindeDates succesvol was en je wenst je account te wissen, dan kun je dat binnen enkele seconden doen. Met 3 kliks kun je je lidmaatschap bij FindeDates in enkele seconden beëindigen.


Klantenservice bij FindeDates


De klantenservice van FindeDates wordt de klok rond per e-mail aangeboden. Er is ook een 0800 nummer beschikbaar voor telefonisch contact. Bovendien biedt FindeDates ook uitgebreide hulp en ideeën voor veilig online daten.


FindDates Conclusie


FindeDates komt uiterst raadzaam over als je tussen de 30 en 40 jaar bent en op zoek bent naar een toevallige flirt of een relatie. Behalve discretie suggereert FindeDates ook variëteit: het legt groepen vast van individuen met de meest uiteenlopende keuzes en interesses. De kans op een efficiënte partnerzoektocht is dus echt groot. Veel vastbeslotenen tot een relatie leiden alleen de serieuze dating sites, zoals Parship, met de beste kans op succes!

FindeDates in het kort

logo FindeDates FindeDates
FindeDates: Informele afspraakjes & echte liefde logo FindeDates
Voordelen
  • Zeer eenvoudige gratis registratie voor vrouwen en mannen
  • Groot en zeer gevarieerd (actief) ledenbestand
  • Flirtcasts helpen bij contact
Nadelen
  • Geef officiële hookup-app in de stores
  • Beperkte functies als een standaard lid

Wat kost FindeDates?

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 dag€0,99-1%
1 jaar€287,88€23,6640%
3 maanden€107,97€35,9910%
6 maanden€179,94€29,9930%
logo FindeDates
Onze score 7.3
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 184 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

FindeDates specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30+
  • InschrijvingenInschrijvingen600.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %45 / 55
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa